FRÅGA OM PRODUKTER

stäng
  • * obligatoriska fält
  • SÄND

Recomandati Service

stäng
  • * obligatoriska fält
  • SÄND

Elektro-Plast

Despre firmă

DISTRIBUITORI

Despre companie

Listare

Tradiţia activităţii noastre datează din anul 1980, suntem în prezent printre liderii naţionali de producători de echipament de instalaţii electrice. Programul nostru de producţii cuprinde produse pentru instalaţii electrice din materiale sintetice de ex. distribuitoare aparente şi încastrate, tablouri de contor, o gamă largă de suporturi pentru cabluri şi conductoare, cutii de instalare, cutii ermetice, rulouri cu tambur - prelungitoare etc.  Dispunem de un parc modern de maşini în continuă dezvoltare. Posedăm de asemenea de propriul birou de construcţie-tehnologic (inclusiv instrumente), depozit propriu şi mijloace de transport. Compania noastră oferă produse de calitate ridicată, care posedă certificatele şi atestările necesare. Am implementat sistemul de managemenet al calităţii ISO9001:2000 TUV Rheinland. 

Creşterea numărului de angajaţi, modernizarea obiectivelor prezente şi construirea unor clădiri noi ne-au permis să lărgim gama de produse şi de servicii oferite. Produsele noastre pot fi întâlnite în majoritatea unităţilor comerciale din sectorul de instalaţii electrice din Polonia. Comercializăm de asemenea produse în străinătate de ex. în: Rusia, Lituania, Letonia, Estonia,  Belarus, Ucraina, Cehia, Slovacia,  Germania, Kazahstan, Slovenia, Bulgaria, România, Serbia, Ungaria şi Islanda. Cadrele tehnice cu experienţă împreună cu echipa tânără şi dinamică de marketing şi comerţ constituie fundamentele puternice ale noastre şi ne garantează dezvoltarea continuă. Dezvoltarea dinamică a companiei, utilizarea de tehnologii moderne şi a celor mai bune tipuri de materii prime fac ca produsele oferite clienţilor să îndeplinească cele mai înalte cerinţe de calitate şi se deosebesc prin aspectul modern. Produsele noastre ocupă cele mai înalte locuri în rankingurile şi anchetele organizate de revistele de specialistate. Realizarea imediată a comenzilor, regulile atractive de colaborare cu clienţii, sprijinirea clienţilor, sunt atuurile care ne-au permis să obţinem încrederea clienţilor. Gestionăm de asemenea propria platformă de internet în care puteţi găsi lista actuală de preţuri, oferta, noutăţile precum şi departamentul de comenzi. Am implementat şi un sistem de susţinere a vânzării pentru clienţii noştri prin activităţi de reclamă şi promoţii, participarea la târguri naţionale şi internaţionale, bannere gratuite la punctele de vânzare precum şi publicaţii în mass-media.

Devotamentul angajaţilor, mobilizarea acestora şi abilităţile obţinute, producţia şi distribuţia modernă ne permit atingerea unui nivel tot mai ridicat pentru marca noastră şi produsele pe care le oferim.